Magazin

grill sau la tigaie...
doar sare și piper

-10%

vezi detalii despre produs

Pachet Bogătașu’

  • Porterhouse x 4buc (2.0 - 2.4 kg)
  • Șnițele Mușchi File (...
-10%

vezi detalii despre produs

Pachet Biftec

Cinci piese de tomahawk maturate (cca 5-5.5 kg). Reducere 10% deja aplicată la acest pachet.

Cantitate: 5-5.5kg/buc

-10%

vezi detalii despre produs

Pachet de Grilluit #2

  • Porterhouse x 4buc (2.0 - 2.4 kg)
  • Ceafă (1.5 - 2.0 kg)
  • Burger x 6buc (0.9kg)
Reducere 10% deja aplicată la toate produsele din pachet. ...
-10%

vezi detalii despre produs

Pachet de Grilluit #1

  • Picanha (1.0 - 1.2 kg)
  • Tomahawk x 2buc (2.0 - 2.2 kg)
  • Mici Vita Black Angus + Porc x 12buc (0.8 kg)
Reducere 10% deja aplicata la toate pr...

vezi detalii despre produs

Costata/Chuleta Steak

Fripturile Costata (aka Chuleta Ribeye Steaks. fct. de tara) sunt o versiune impresionantă a unei fripturi clasice preferate. În comparație cu o friptură standard ribeye, acestea sunt mai...

Cantitate: 2.0 - 2.2kg/buc.

vezi detalii despre produs

Tomahawk

Friptura tomahawk este, în esență, o friptură de vită ribeye, tăiată în asa fel incat cel puțin cinci centimetri de os din coasta e lăsat intact. "Franzelarea" înseamnă tăierea carnii și ...

Cantitate: 0.8 -1.1kg/buc.

vezi detalii despre produs

Hammer Steak (Thor’s Hammer)

Hammer Steakul este o piesă ce devine din ce în ce mai populară, datorită ar...

Cantitate: 2.8 - 3.0 kg/buc

vezi detalii despre produs

Porterhouse (Fiorentina Steak)

Tăietura numită Porterhouse (sau T-bone, în funcție de partea de coloană din care a fost tăiat) este unul dintre cele mai notorii steak-uri servite de iubitorii de carne. Osul în forma de...

Cantitate: 0.7- 0.8 kg/buc.

vezi detalii despre produs

Greaban

O tăietură delicioasa aparținând gâtului și umerilor, grebanul se găsește în interiorul coastelor, pana la antricot. Greabanul este o piesă intens marmorată, fragedă și suculentă.

Cantitate: 1.0 - 1.2kg/buc.

vezi detalii despre produs

Skirt Steak

Skirt steak este o bucată lungă și plată de carne de vită din zona diafragmei, una dintre cele mai fragede si aromate piese nematurate. Prezintă un aspect franjurat și nu conține decât pu...

Cantitate: 0.6 - 0.8 kg/buc.

vezi detalii despre produs

Rasol cu os (Ossobuco)

Rasolul provine din membrul posterior al bovinei - osul piciorului aflat sub genunchi și umăr. Bucatile de rasol sunt de obicei tăiate transversal, astfel încât să dezvăluie o secțiune tr...

Cantitate: 0.4 -0.6kg/buc.