Politica de livrari - Fergus Farm

Politica de livrari

Conținutul coletului:

• Valoarea minimă a unei comenzi este de 1 pachet.
• Avizele de livrare, factura și toate informațiile suplimentare necesare le veți găsi în interiorul pachetului.
• Piesele din cadrul pachetelor sunt maturate, refrigerate/ congelate, ambalate în vid, aranjate în cutie de carton.

Ambalare și condiții de transport:

• Pentru a asigura integritatea cărnii la o temperatură de 0 – 3°C, pe timpul transportului, pachetul este introdus într-o cutie specială de transport frigorific.
• Cutia frigorifică este prevăzută cu 2 baterii de răcire, deasupra cutiei de carne și dedesubt, respectiv în capacul și pe fundul cutiei. Temperatura optimă este menținută prin sigilarea cutiei. Astfel carnea va sosi în stare perfectă la dvs.
• La recepție cutia frigorifică împreună cu bateriile de răcire vor fi returnate curierului.

Livrare:

• Comenzile plasate online se vor expedia în decurs de 3 până la 5 zile lucrătoare.
• Livrările se fac doar în România, pe întreaga suprafață a țării.
• Indiferent de ziua în care ați lansat comanda online, curierul va prelua pachetele de carne de la fermă numai în zilele de marti și joi ale fiecărei săptămâni.• Pachetele vor ajunge la dvs. în termen de 24-36 ore de la momentul expedierii de la sediul nostru.
• Înainte ca pachetul să părăsească sediul nostru echipa noastră de vânzări vă va contacta telefonic sau pe mail pentru a confirma livrarea. În cazul în care vor exista întârzieri în livrare vă vom informa cu promptitudine prin telefon sau e-mail.
• Pentru produsele comandate și nelivrate din diverse motive (lipsă stoc depozit, etc), veți fi anunțat din timp și eventual se va fixa o altă dată de livrare.
• În cazuri speciale, cum ar fi sărbătorile, ne puteți trimite comenzile online și mai devreme, pentru a le putea pregăti și gestiona în timp util.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
și primești
10% REDUCERE
LA PRIMA COMANDĂ

*vei primi un cod de voucher pe mail, după abonare.
*această promoție nu este cumulabilă cu alte promoții în curs.