Piese de carne cruda Black Angus

grill sau la tigaie...
doar sare și piper

vezi detalii despre produs

Costata/Chuleta Steak

Fripturile Costata (aka Chuleta Ribeye Steaks. fct. de tara) sunt o versiune impresionantă a unei fripturi clasice preferate. În comparație cu o friptură standard ribeye, acestea sunt mai...

Cantitate: 2.0 - 2.2kg/buc.

vezi detalii despre produs

Tomahawk

Friptura tomahawk este, în esență, o friptură de vită ribeye, tăiată în asa fel incat cel puțin cinci centimetri de os din coasta e lăsat intact. "Franzelarea" înseamnă tăierea carnii și ...

Cantitate: 0.8 -1.1kg/buc.

vezi detalii despre produs

Hammer Steak (Thor’s Hammer)

Hammer Steakul este o piesă ce devine din ce în ce mai populară, datorită ar...

Cantitate: 2.8 - 3.0 kg/buc

vezi detalii despre produs

Porterhouse (Fiorentina Steak)

Tăietura numită Porterhouse (sau T-bone, în funcție de partea de coloană din care a fost tăiat) este unul dintre cele mai notorii steak-uri servite de iubitorii de carne. Osul în forma de...

Cantitate: 0.7- 0.8 kg/buc.

vezi detalii despre produs

Greaban

O tăietură delicioasa aparținând gâtului și umerilor, grebanul se găsește în interiorul coastelor, pana la antricot. Greabanul este o piesă intens marmorată, fragedă și suculentă.

Cantitate: 1.0 - 1.2kg/buc.

vezi detalii despre produs

Roast Beef

Roast beef din fricandou - o bucată de carne mare, slabă, dezosată, cu o textură cu granulație fină. Fricandoul și capacul se obțin din sfertul posterior al animalului, între pulpă și chu...

Cantitate: 1.0 kg/buc.

vezi detalii despre produs

Nuca

Nuca de vita Black Angus este o bucată versatilă de carne situată în partea din spate a animalului. Pe lângă fripturi, produsele din aceasta porțiune sunt adesea folosite în Beef Strogano...

Cantitate: 1.0 kg/buc.

vezi detalii despre produs

Capac (Topside)

Capacul (sau Topside), provine din interiorul membrului posterior, între flancul gros și Fricandou (Silverside). Ambele taieturi sunt adesea folosite pentru a produce tocanite cu carne de...

Cantitate: 1.0 kg/buc.

vezi detalii despre produs

Brisket

Daca doriti piesa de brisket intreaga, va rugam sa mentionati acest lucru in sectiunea de comentarii din pagina de finalizare comanda. Brisketul este taiat din secțiunea de piept a ani...

Cantitate: 1.0 kg/buc.

vezi detalii despre produs

Picanha

Extrem de populară în Brazilia, picanha (pronunțat "pee-kahn-yah") este una dintre cele mai savuroase bucăți de carne de vită pe care le veți găsi. Picanha este o bucată de carne de vită ...

Cantitate: 600g/buc.

vezi detalii despre produs

Skirt Steak

Skirt steak este o bucată lungă și plată de carne de vită din zona diafragmei, una dintre cele mai fragede si aromate piese nematurate. Prezintă un aspect franjurat și nu conține decât pu...

Cantitate: 0.6 - 0.8 kg/buc.

vezi detalii despre produs

Rasol alb / Pulpă

Cantitate: 0.8kg/buc.

vezi detalii despre produs

Spată

Spata, denumită și "Mock Tender" pentru aspectul său similar cu cel Cantitate: 1.0kg/buc.

vezi detalii despre produs

Chiulotă

Chiulota este bucata cea mai Cantitate: 0.5 kg/buc.

vezi detalii despre produs

Burger Black Angus

Poveste adevărată: Australian Angus a câștigat o popularitate masivă atunci când a fost introdus ca burger în meniul australian al restaurantelor McDonald's. De atunci, carnea de Black An...

Cantitate: 0.66kg/buc (4 pastile x 165g)

vezi detalii despre produs

Rasol cu os (Ossobuco)

Rasolul provine din membrul posterior al bovinei - osul piciorului aflat sub genunchi și umăr. Bucatile de rasol sunt de obicei tăiate transversal, astfel încât să dezvăluie o secțiune tr...

Cantitate: 0.4 -0.6kg/buc.