Parizer cu vită Black Angus
Parizer cu vită Black Angus
70 lei/kg
35.00 lei/bucată
Descriere
Carne de vită Black Angus, slănină, gheață, sare, acid ascorbic, zaharuri, boia, usturoi, cardamon, nucșoara, enihbar, aroma naturală. Valori nutriționale (valori per 100g): valoare energetică 186.4 Kcal, Grăsimi 13.4 g, Acizi grași saturați 4.5 g, Glucide 0.54 g, Zaharuri 0.37 g, Proteine 14.91 g, Sare 2.62 g.
Livrare
- Comenzile plasate online se vor expedia în decurs de 3 până la 5 zile lucrătoare.
- Livrăm doar pe teritoriul României.
- Produsele vor fi livrate prin curierat rapid, în cutii frigorifice returnabile curierului în momentul primirii ori, pe timpul iernii, in pungi frigorifice speciale pentru transportul carnii.
- Comenzile cu valoare peste 1000 LEI au transport gratuit.
Informații Adiționale
- Mod ambalare- vid.
- Produsele se livrează refrigerate.
- A se păstra intre 0° și 4°C. Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare.
Ferma
Pașunile dintre munți...
Când vine vorba de Black Angus, nici-un aspect nu e lăsat la voia întâmplării. Pentru a obține o carne de calitate, cu un grad de marmorare ridicat și o frăgezime aparte, ne asigurăm că fiecare pas din procesul de creștere este făcut corect. Astfel, colaborăm cu un medic nutriționist pentru a crea rețete personalizate cu procentaje prestabilite de plante și boabe de porumb tocate, fân, lucernă, siloz, făină și vitamine. Apoi, introducem zilnic datele rețetelor în calculatorul FNC, care aduce ingredientele din silozuri și prepară rețeta întocmai.