PORTII: 4
TIMP DE GATIRE: 12 MIN
DIFICULTATE: MICA
Sos:
1 lingură de sos Hoisin (sau înlocuiți cu sos de stridii)
2 linguri de sos de stridii (sau înlocuiți cu 1 1/2 linguriță de sos Hoisin)
1 lingură de vin de gătit
2 1/2 linguriță de sos de soia
2 lingurițe de zahăr alb
1/2 linguriță de ulei de susan
1/4 linguriță de piper alb (sau înlocuiți cu piper negru)
Se prăjește:
1 lingură de ulei
2 căței de usturoi, tocați mărunt
1 ceapă mică, tocată mărunt
500 g Carne Tocata Black Angus Fergus Farm
o ceapă verde, tăiată felii, plus mai mult pentru garnitură
Garnituri:
Semințe de susan
Se amestecă sosul într-un castron
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mare. Adăugați usturoiul și ceapa, gătiți timp de 1 minut sau până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați carnea de vită și gătiți, mărunțind-o pe parcurs.
Odată ce carnea de vită a trecut toată de la roșu la maro, adăugați sosul. Gătiți încă 2 minute sau până când sosul s-a evaporat și carnea de vită este gătită. Dacă doriți ca vita să fie mai bine gătită, adăugați putina apă și continuați să gătiți.
Se amestecă ceapa, apoi se servește peste orez, decorat cu mai multă ceapa și semințe de susan, dacă se dorește. Pentru o opțiune cu conținut scăzut de carbohidrați și calorii, încercați orezul de conopidă!
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
și primești
10% REDUCERE
LA PRIMA COMANDĂ
*vei primi un cod de voucher pe mail, după abonare.
*această promoție nu este cumulabilă cu alte promoții în curs.