PORTII: 4
TIMP DE GATIRE: 40 MINUTE
DIFICULTATE: SIMPLA
Pentru chiftelele de burger
4 x Chiftea Burger Black Angus Fergus Farm
1x ou amestecat bine
Sare și piper
1x ceapă albă mică, tăiată în cubulețe
1x linguriță de pătrunjel (proaspăt sau uscat)
Pentru a servi
4x chifle brioche
Salată verde
Ceapa proaspata/murată
Ketchup
4x felii de șuncă streaky bacon, prăjită
4x felii de brânză la alegere
1. Puneți toate ingredientele pentru chifteluțe într-un castron și, cu ajutorul mâinilor, amestecați-le până se combină bine.
2. Împărțiți carnea tocată în patru și, cu ajutorul mâinilor, tăvăliți fiecare portie în formă de bilă. Cu palma, apăsați ușor pe chiftele pentru a le aplatiza până la o grosime de 3 cm.
3. Asigurați-vă că toți burgerii au aceeași grosime pentru a se găti uniform.
4. Se pun pe o farfurie, se acoperă cu folie alimentară și se lasa în frigider pentru cel puțin 30 de minute pentru a se întări.
5. Adăugați ulei într-o tigaie mare antiaderentă și, atunci când se încinge, adăugați chifteluțele, asigurându-vă că există spațiu între ele, astfel încât să nu se lipească unele de altele. Gătiți doar câte două pe rând pentru a vă asigura că se prăjesc și nu se aburesc.
6. Prăjiți hamburgerii timp de 5-6 minute pe fiecare parte, până când sunt bine pătrunși.
Sugestii de servire
1. Prăjiți o chiflă brioche și puneți deasupra ketchup, salată si ceapa.
2. În tigaie se adaugă brânza și se acoperă cu un capac până se topește. Se adaugă la baza de brioche și se acoperă cu bacon crocant. Puneți capacul de chifla deasupra și savurați!
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
și primești
10% REDUCERE
LA PRIMA COMANDĂ
*vei primi un cod de voucher pe mail, după abonare.
*această promoție nu este cumulabilă cu alte promoții în curs.