PORTII: 6
TIMP DE GATIRE: 45 MINUTE
DIFICULTATE: SIMPLA
3 fripturi de Picanha Black Angus Fergus Farm
2 linguri de sare de mare grunjoasă sau sare grosieră kosher
Preîncălziți grătarul cu cărbuni. De asemenea, puteți folosi un rotisor, dacă aveți acces la unul. Setați cărbunele în 2 zone și fantele de aerisire complet deschise. Vreți ca temperatura să fie foarte fierbinte, în jur de 260 grade F.
Pregătiți carnea. Înfigeți picanha cu două țepușe de metal pentru a fixa fiecare friptură. Picanha are un capac de grăsime pe o parte, așa că trebuie sa curbați fripturile pentru a forma un C cu capacul de grăsime în exteriorul C-ului. Asezonați fripturile pe toate părțile cu sare.
Se prăjesc fripturile pe grătar. Așezați frigăruile direct pe grătarul cu cărbuni, chiar la mijloc, între zonele fierbinți și reci. Pregătiți-vă să le întoarceți la fiecare 2 minute pentru a recrea experiența unei fripturi la rotisor. Gătiți la gradul de coacere preferat timp de aproximativ 15-20 de minute la 130 de grade F, pentru o friptura in sânge.
Scoateți picanha de pe grătar și lăsați-o să se odihnească. Fixați frigăruile dedesubt și treceți cuțitul pe partea exterioară a fripturii pentru a o tăia în felii subțiri.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
și primești
10% REDUCERE
LA PRIMA COMANDĂ
*vei primi un cod de voucher pe mail, după abonare.
*această promoție nu este cumulabilă cu alte promoții în curs.