FRIPTURA BRAZILIANA – PICANHA LA GRILL - Fergus Farm

FRIPTURA BRAZILIANA – PICANHA LA GRILL

PORTII: 6

TIMP DE GATIRE: 45 MINUTE

DIFICULTATE: SIMPLA

INGREDIENTE:

3 fripturi de Picanha Black Angus Fergus Farm

2 linguri de sare de mare grunjoasă sau sare grosieră kosher

METODA:

Preîncălziți grătarul cu cărbuni. De asemenea, puteți folosi un rotisor, dacă aveți acces la unul. Setați cărbunele în 2 zone și fantele de aerisire complet deschise. Vreți ca temperatura să fie foarte fierbinte, în jur de 260 grade F.

Pregătiți carnea. Înfigeți picanha cu două țepușe de metal pentru a fixa fiecare friptură. Picanha are un capac de grăsime pe o parte, așa că trebuie sa curbați fripturile pentru a forma un C cu capacul de grăsime în exteriorul C-ului. Asezonați fripturile pe toate părțile cu sare.

Se prăjesc fripturile pe grătar. Așezați frigăruile direct pe grătarul cu cărbuni, chiar la mijloc, între zonele fierbinți și reci. Pregătiți-vă să le întoarceți la fiecare 2 minute pentru a recrea experiența unei fripturi la rotisor. Gătiți la gradul de coacere preferat timp de aproximativ 15-20 de minute la 130 de grade F, pentru o friptura in sânge.

Scoateți picanha de pe grătar și lăsați-o să se odihnească. Fixați frigăruile dedesubt și treceți cuțitul pe partea exterioară a fripturii pentru a o tăia în felii subțiri.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
și primești
10% REDUCERE
LA PRIMA COMANDĂ

*vei primi un cod de voucher pe mail, după abonare.
*această promoție nu este cumulabilă cu alte promoții în curs.