FRIPTURA DE ANTRICOT IN SOS DE VIN ROSU - Fergus Farm

FRIPTURA DE ANTRICOT IN SOS DE VIN ROSU

PORTII: 2

TIMP DE GATIRE: 16 MINUTE

DIFICULTATE: SIMPLA

INGREDIENTE:

2 fripturi de antricot Black Angus Fergus Farm

sare și piper

3 linguri de unt nesărat

1 ceapa rosie, tăiată mărunt

3 linguri de vin roșu

1/3 cană supa de oase de vita

pătrunjel proaspăt, pentru garnitură, tocat mărunt

METODA:

Se condimentează generos friptura cu sare si cu un varf de cutit de piper pe ambele părți.

Încălziți foarte bine o tigaie de fontă la foc mare. Adăugați 1 1/2 lingură de unt în tigaie. Reduceți focul la mediu-mare. Odată ce untul s-a topit, adăugați bucatile de carne în tigaie. Se rumeneste carnea timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt gătite la dorință. (3 minute = o friptură medie)

Scoateți friptura din tigaie. Adăugați în tigaie ceapa tocată și prajiti-o timp de aproximativ un minut. Adăugați vinul și folosiți o lingură de lemn pentru a răzui bucățile de friptură și sucurile de pe fundul tigăii.

Reduceți focul la doar mediu și adăugați supa de oase de vită. Gătiți până când lichidul s-a redus la jumătate. Se amestecă restul de unt până se topește.

Pentru a servi, tăiați fripturile in felii subtiri, apoi turnați sosul peste. Se ornează cu pătrunjel proaspăt și se servește cu o garnitură la alegere (cartofi prăjiți, piure de cartofi, legume etc.).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
și primești
10% REDUCERE
LA PRIMA COMANDĂ

*vei primi un cod de voucher pe mail, după abonare.
*această promoție nu este cumulabilă cu alte promoții în curs.