FRIPTURA FRAGEDA CU GREABAN DE BLACK ANGUS – slow cooker - Fergus Farm

FRIPTURA FRAGEDA CU GREABAN DE BLACK ANGUS – slow cooker

PORTII: 6

TIMP DE GATIRE: 5 ORE 20 MINUTE

DIFICULTATE: MEDIE

INGREDIENTE:

1 – 1.3 kg Greaban Black Angus Fergus Farm

1 conservă de roșii italienești fierte

1/2 cană de supa de oase de vita

1/2 cană de ketchup

3 linguri de zahăr brun

2 linguri de sos Worcestershire

4 lingurițe de muștar preparat

3 căței de usturoi, tocați mărunt

1 lingură de sos de soia

2 lingurițe de piper

1/4 linguriță de fulgi de ardei roșu zdrobit

1 ceapă mare, tăiată în două și felii

1 ardei verde mediu, tăiat în jumătate și feliat

1 țelină, tocată mărunt

3 linguri de amidon de porumb

1/4 cană de apă rece

METODA:

Se amestecă primele 10 ingrediente. Puneți ceapa, ardeiul verde și țelina într-o masina Slow Cooker de 5 litri; așezați friptura deasupra. Turnați amestecul de roșii peste friptură. Gătiți, acoperit, la foc mic până când carnea este fragedă, 5-6 ore.

Scoateți friptura. Se strecoară sucul de gătit, rezervând legumele. Transferați sucurile într-o cratiță mică; îndepărtați grăsimea. Se amestecă amidonul de porumb și apa până la omogenizare; se amestecă în sucul gătit. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați până se îngroașă, 1-2 minute. Serviți friptura și legumele cu sosul.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
și primești
10% REDUCERE
LA PRIMA COMANDĂ

*vei primi un cod de voucher pe mail, după abonare.
*această promoție nu este cumulabilă cu alte promoții în curs.