PORTII: 6
TIMP DE GATIRE: 5 ORE 20 MINUTE
DIFICULTATE: MEDIE
1 – 1.3 kg Greaban Black Angus Fergus Farm
1 conservă de roșii italienești fierte
1/2 cană de supa de oase de vita
1/2 cană de ketchup
3 linguri de zahăr brun
2 linguri de sos Worcestershire
4 lingurițe de muștar preparat
3 căței de usturoi, tocați mărunt
1 lingură de sos de soia
2 lingurițe de piper
1/4 linguriță de fulgi de ardei roșu zdrobit
1 ceapă mare, tăiată în două și felii
1 ardei verde mediu, tăiat în jumătate și feliat
1 țelină, tocată mărunt
3 linguri de amidon de porumb
1/4 cană de apă rece
Se amestecă primele 10 ingrediente. Puneți ceapa, ardeiul verde și țelina într-o masina Slow Cooker de 5 litri; așezați friptura deasupra. Turnați amestecul de roșii peste friptură. Gătiți, acoperit, la foc mic până când carnea este fragedă, 5-6 ore.
Scoateți friptura. Se strecoară sucul de gătit, rezervând legumele. Transferați sucurile într-o cratiță mică; îndepărtați grăsimea. Se amestecă amidonul de porumb și apa până la omogenizare; se amestecă în sucul gătit. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați până se îngroașă, 1-2 minute. Serviți friptura și legumele cu sosul.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
și primești
10% REDUCERE
LA PRIMA COMANDĂ
*vei primi un cod de voucher pe mail, după abonare.
*această promoție nu este cumulabilă cu alte promoții în curs.