Cowboy Steak
Cowboy Steak
145lei/kg
304.00 lei/bucată
Disponibil pentru precomandă
Descriere
Fripturile de cowboy (aka Cowboy Ribeye Steaks, Bone-In Ribeye Steaks) sunt o versiune mai impresionantă a unei fripturi clasice preferate. În comparație cu o friptură standard ribeye, acestea sunt mai mari, conținând mai multă carne dincolo de ochi și o porțiune de os franjurat (curățat de carne și grăsime) care iese în afară intr-un capăt.
Livrare
- Comenzile plasate online se vor expedia în decurs de 3 până la 5 zile lucrătoare.
- Livrăm doar pe teritoriul României.
- Produsele vor fi livrate prin curierat rapid, în cutii frigorifice returnabile curierului în momentul primirii ori, pe timpul iernii, in pungi frigorifice speciale pentru transportul carnii.
- Comenzile cu valoare peste 1000 LEI au transport gratuit.
Informații Adiționale
- Acest produs are greutate variabilă iar gramajul si pretul exact se vor stabili ulterior plasarii comenzii cu unul dintre operatorii nostri, pe cale telefonica.
- Acest produs este maturat in camera de maturare dry-age timp de 21 zile, cu exceptia perioadelor cu stoc limitat.
- Produsele sunt 100% naturale, fară conservanți, fară aditivi, fară amelioratori.
- Mod ambalare- vid.
- Produsele se livrează refrigerate.
- A se păstra intre 0° și 4°C. Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare.
Recomandări de gătire
O friptură de cowboy gătită perfect, la fel ca orice altă friptură, are un exterior crocant, usor carbonizat, bine condimentat și un centru fraged și suculent, gătit la gradul de coacere dorit – în cazul nostru, acesta este mediu în sânge sau aproximativ 50 de grade temperatura interna. Tehnicile de gătit necesare pentru a obține acea friptură perfectă de cowboy sunt, de asemenea, aceleași ca la aproape orice altă bucată – prajirea exteriorului și apoi coacerea până când centrul este gătit exact cum trebuie. Puteti face un mix de condimente din zahăr brun, sare, piper, chimen, paprika sau puteti folosi metoda Maillard, in care combinati parti egale de zahar si sare. Sarea va penetra carnea, datorita moleculei mai mici, in timp ce zaharul va ramane la suprafata si va carameliza exteriorul.
Ferma
Pașunile dintre munți...
Când vine vorba de Black Angus, nici-un aspect nu e lăsat la voia întâmplării. Pentru a obține o carne de calitate, cu un grad de marmorare ridicat și o frăgezime aparte, ne asigurăm că fiecare pas din procesul de creștere este făcut corect. Astfel, colaborăm cu un medic nutriționist pentru a crea rețete personalizate cu procentaje prestabilite de plante și boabe de porumb tocate, fân, lucernă, siloz, făină și vitamine. Apoi, introducem zilnic datele rețetelor în calculatorul FNC, care aduce ingredientele din silozuri și prepară rețeta întocmai.