Rasol cu os (Ossobuco)

Rasol cu os (Ossobuco)
52 lei/kg
26.00 lei/bucată
Descriere
Rasolul provine din membrul posterior al bovinei – osul piciorului aflat sub genunchi și umăr. Bucatile de rasol sunt de obicei tăiate transversal, astfel încât să dezvăluie o secțiune transversală a osului tibiei. Un fel de mâncare popular cu rasol este o tacanita pregatita la cuptor, Veal Osso Bucco, din Italia.
Livrare
- Comenzile plasate online se vor expedia în decurs de 3 până la 5 zile lucrătoare.
- Livrăm doar pe teritoriul României. Vă invităm să treceți pe la magazinul fermei, în Județul Neamț, pentru a beneficia de un discount de la 10% la toate produsele!
- Produsele vor fi livrate prin curierat rapid, în cutii frigorifice returnabile curierului în momentul primirii ori, pe timpul iernii, in pungi frigorifice speciale pentru transportul carnii.
- Comenzile cu valoare peste 1000 LEI au transport gratuit.
Informații Adiționale
- Atentie! Acest produs poate fi congelat.
- Acest produs are greutate variabilă iar gramajul si pretul exact se vor stabili ulterior plasarii comenzii cu unul dintre operatorii nostri, pe cale telefonica.
- Produsele sunt 100% naturale, fară conservanți, fară aditivi, fară amelioratori.
- Mod ambalare- vid.
- Produsele se livrează refrigerate.
- A se păstra intre 0° și 4°C (*sau la -18°C, daca produsul este congelat).
- Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare.
Recomandări de gătire
În general, orice metodă de preparare cu multa umiditate care permite ca rasolul să se gătească încet, la temperaturi scăzute, va da rezultate bune. Pe lângă fierberea și fierberea înăbușită, rasolul poate fi, de asemenea, marinat și gătit în suc propriu la cuptor.
Ferma
Pașunile dintre munți...
Când vine vorba de Black Angus, nici-un aspect nu e lăsat la voia întâmplării. Pentru a obține o carne de calitate, cu un grad de marmorare ridicat și o frăgezime aparte, ne asigurăm că fiecare pas din procesul de creștere este făcut corect. Astfel, colaborăm cu un medic nutriționist pentru a crea rețete personalizate cu procentaje prestabilite de plante și boabe de porumb tocate, fân, lucernă, siloz, făină și vitamine. Apoi, introducem zilnic datele rețetelor în calculatorul FNC, care aduce ingredientele din silozuri și prepară rețeta întocmai.