Picanha - Fergus Farm

Picanha

117 lei/kg

70.00 lei/bucată

Cantitate: 600g/buc.

Descriere

Extrem de populară în Brazilia, picanha (pronunțat “pee-kahn-yah”) este una dintre cele mai savuroase bucăți de carne de vită pe care le veți găsi. Picanha este o bucată de carne de vită luată din partea de sus a pulpei.

Aceasta are o formă triunghiulară și este înconjurată de un strat gros de grăsime numit capac de grăsime. Deoarece nu este un mușchi suprautilizat, această bucată rămâne foarte fragedă și suculentă, producând o aromă uimitoare atunci când este gătită.

Livrare

  • Comenzile plasate online se vor expedia în decurs de 3 până la 5 zile lucrătoare.
  • Livrăm doar pe teritoriul României.
  • Produsele vor fi livrate prin curierat rapid, în cutii frigorifice returnabile curierului în momentul primirii ori, pe timpul iernii, in pungi frigorifice speciale pentru transportul carnii.
  • Comenzile cu valoare peste 1000 LEI  au transport gratuit.

Informații Adiționale

 

  • Produsele sunt 100% naturale, fară conservanți, fară aditivi, fară amelioratori.
  • Mod ambalare- vid.
  • Produsele se livrează refrigerate.
  • A se păstra intre 0° și 4°C. Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare.
Recomandări de gătire

Atunci când tăiați o piesa picanha întreaga în fripturi, este important să tăiați întotdeauna de-a lungul fibrei de carne. După ce a fost gătită și lăsată la odihnit, ea va fi tăiată împotriva fibrei pentru o tandrețe maximă.

Oricum ați alege să o gătiți – la grill, rotisor, grătar sau prăjită întreagă – aduceți carnea la temperatura camerei și uscați-o mai întâi cu un prosop de hârtie. Tăiați ușor orice piele sau membrană vizibilă de pe fund sau de pe părțile laterale.

În ceea ce privește condimentarea, picanha este o bucată apreciată care produce o aromă robustă de carne de vită, așa că simplu funcționează cel mai bine, cu doar puțină sare grunjoasă.

înapoi la magazin
Ferma

Pașunile dintre munți...

Când vine vorba de Black Angus, nici-un aspect nu e lăsat la voia întâmplării. Pentru a obține o carne de calitate, cu un grad de marmorare ridicat și o frăgezime aparte, ne asigurăm că fiecare pas din procesul de creștere este făcut corect. Astfel, colaborăm cu un medic nutriționist pentru a crea rețete personalizate cu procentaje prestabilite de plante și boabe de porumb tocate, fân, lucernă, siloz, făină și vitamine. Apoi, introducem zilnic datele rețetelor în calculatorul FNC, care aduce ingredientele din silozuri și prepară rețeta întocmai.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
și primești
10% REDUCERE
LA PRIMA COMANDĂ

*vei primi un cod de voucher pe mail, după abonare.
*această promoție nu este cumulabilă cu alte promoții în curs.