Porterhouse (Fiorentina Steak)
Porterhouse (Fiorentina Steak)
145lei/kg
108.00 lei/bucată
Descriere
Tăietura numită Porterhouse (sau T-bone, în funcție de partea de coloană din care a fost tăiat) este unul dintre cele mai notorii steak-uri servite de iubitorii de carne. Osul în forma de “T” desparte două tipuri de mușchi – astfel, Porterhouse oferă doua experiențe unice într-una : Mușchiul Filet Mignon fraged pe o parte și Vrăbioara consistentă pe cealaltă. Diferența dintre Porterhouse și T-Bone este faptul că cel din urmă nu are la fel de mult mușchi file și este format majoritar din vrăbioară.
Livrare
- Comenzile plasate online se vor expedia în decurs de 3 până la 5 zile lucrătoare.
- Livrăm doar pe teritoriul României. Vă invităm să treceți pe la magazinul fermei, în Județul Neamț, pentru a beneficia de un discount de la 10% la toate produsele!
- Produsele vor fi livrate prin curierat rapid, în cutii frigorifice returnabile curierului în momentul primirii ori, pe timpul iernii, in pungi frigorifice speciale pentru transportul carnii.
- Comenzile cu valoare peste 1000 LEI au transport gratuit.
Informații Adiționale
- Acest produs are greutate variabilă iar gramajul si pretul exact se vor stabili ulterior plasarii comenzii cu unul dintre operatorii nostri, pe cale telefonica.
- Acest produs este maturat in camera de maturare dry-age timp de 21 zile, cu exceptia perioadelor cu stoc limitat.
- Produsele sunt 100% naturale, fară conservanți, fară aditivi, fară amelioratori.
- Mod ambalare- vid.
- Produsele se livrează refrigerate.
- A se păstra intre 0° și 4°C. Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare.
Recomandări de gătire
Cel mai bun mod de a găti friptura Porterhouse este la foc deschis. Astfel, puteți lua în considerare gătirea acestei carni pe grătar, în jur de 4-6 min pe fiecare parte, peste un foc puternic. O friptura Porterhouse la tigaie este, de asemenea, excelentă și, în funcție de cum preferați să fie friptura (rare, medium rare, etc.), o puteți ține pe foc între 10-12min. T-bone se poate gati și la cuptor iar, mai nou, există noi rețete de friptură Porterhouse care sugerează afumarea sau gătirea sous vide.
Ferma
Pașunile dintre munți...
Când vine vorba de Black Angus, nici-un aspect nu e lăsat la voia întâmplării. Pentru a obține o carne de calitate, cu un grad de marmorare ridicat și o frăgezime aparte, ne asigurăm că fiecare pas din procesul de creștere este făcut corect. Astfel, colaborăm cu un medic nutriționist pentru a crea rețete personalizate cu procentaje prestabilite de plante și boabe de porumb tocate, fân, lucernă, siloz, făină și vitamine. Apoi, introducem zilnic datele rețetelor în calculatorul FNC, care aduce ingredientele din silozuri și prepară rețeta întocmai.