Bavetă
Bavetă
79 lei/kg
55.00 lei/bucată
Descriere
Baveta este o bucată lungă și plată de carne de vită din partea de flanc a vitei, una dintre cele mai aromate părți ale vacii. Prezintă un aspect franjurat și nu conține decât puțină grăsime extramusculara. Baveta are un gust pronunțat, bogat și aromat.
Livrare
- Comenzile plasate online se vor expedia în decurs de 3 până la 5 zile lucrătoare.
- Livrăm doar pe teritoriul României. Vă invităm să treceți pe la magazinul fermei, în Județul Neamț, pentru a beneficia de un discount de la 10% la toate produsele!
- Produsele vor fi livrate prin curierat rapid, în cutii frigorifice returnabile curierului în momentul primirii ori, pe timpul iernii, in pungi frigorifice speciale pentru transportul carnii.
- Comenzile cu valoare peste 1000 LEI au transport gratuit.
Informații Adiționale
- Acest produs are greutate variabilă iar gramajul si pretul exact se vor stabili ulterior plasarii comenzii cu unul dintre operatorii nostri, pe cale telefonica.
- Produsele sunt 100% naturale, fară conservanți, fară aditivi, fară amelioratori.
- Mod ambalare- vid.
- Produsele se livrează refrigerate.
- A se păstra intre 0° și 4°C. Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare.
Recomandări de gătire
O mulțime de rețete pentru friptura de baveta cer marinarea cărnii înainte de a o frige, iar datorită structurii carnii mai lejere, friptura de baveta va absorbi destul de bine aromele marinadei. Această bucată este folosită în mod obișnuit în mâncărurile mexicane, cum ar fi fajitas și tacos.
Ferma
Pașunile dintre munți...
Când vine vorba de Black Angus, nici-un aspect nu e lăsat la voia întâmplării. Pentru a obține o carne de calitate, cu un grad de marmorare ridicat și o frăgezime aparte, ne asigurăm că fiecare pas din procesul de creștere este făcut corect. Astfel, colaborăm cu un medic nutriționist pentru a crea rețete personalizate cu procentaje prestabilite de plante și boabe de porumb tocate, fân, lucernă, siloz, făină și vitamine. Apoi, introducem zilnic datele rețetelor în calculatorul FNC, care aduce ingredientele din silozuri și prepară rețeta întocmai.