Chiulotă

Chiulotă
97lei/kg
48.00 lei/bucată
Descriere
Chiulota este bucata cea mai fragedă care se găsește în pulpă, fiind considerată o tăietură intermediară intre vrăbioară și pulpă, având un strat semnificativ de grăsime în partea superioară. Pentru că nu este puternic antrenată în timpul vieții bovinei, o friptură de chiulota este fragedă și suculentă.
Livrare
- Comenzile plasate online se vor expedia în decurs de 3 până la 5 zile lucrătoare.
- Livrăm doar pe teritoriul României.
- Produsele vor fi livrate prin curierat rapid, în cutii frigorifice returnabile curierului în momentul primirii ori, pe timpul iernii, in pungi frigorifice speciale pentru transportul carnii.
- Comenzile cu valoare peste 1000 LEI au transport gratuit.
Informații Adiționale
- Produsele sunt 100% naturale, fară conservanți, fară aditivi, fară amelioratori.
- Mod ambalare- vid.
- Produsele se livrează refrigerate.
- A se păstra intre 0° și 4°C. Produs refrigerat ambalat în atmosferă protectoare.
Recomandări de gătire
Aroma ei este exceptionala doar prin asezonarea cu sare si piper, insa aceasta poate fi marinata inainte de gatire. Deobicei, chiulota se gateste la grill sau la tigaie, iar, urmatoarea optiune pentru a atinge potentialul acestei taieturi este, daca doriti sa experimentati ceva nou cu un preparat Black Angus, Chiulota Sauté.
Ferma
Pașunile dintre munți...
Când vine vorba de Black Angus, nici-un aspect nu e lăsat la voia întâmplării. Pentru a obține o carne de calitate, cu un grad de marmorare ridicat și o frăgezime aparte, ne asigurăm că fiecare pas din procesul de creștere este făcut corect. Astfel, colaborăm cu un medic nutriționist pentru a crea rețete personalizate cu procentaje prestabilite de plante și boabe de porumb tocate, fân, lucernă, siloz, făină și vitamine. Apoi, introducem zilnic datele rețetelor în calculatorul FNC, care aduce ingredientele din silozuri și prepară rețeta întocmai.